مسابقه عکاسی به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه سوره به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مسابقه عکاسی انقلاب را برگزار می کند.
وقتی که آفتاب طلوع می کند...وقتی که صبح بر می خیزد؛تا شب دیجور را "پی" کند...وقتی که ستاره ها، توان و آرزوهای خود را به خورشید می دهند؛تا درخشان تر از همیشه "نور" را فریاد زند...وقتی که"روز" همه دشت را در می نوردد ؛ تا گرمای حیات بخش خورشید را به "شهر" هدیه دهد!...برادرم!...همراهم!...
من...و تو!... بیداریم برای ثبت این همه شکوه ...این همه تلاش و نبرد برای ساختن و آباد کردن...وثبت این همه همت و عزم برای ستیز با سیاهی و تباهی...!
شما! میهمانان میزبان باشید-
برای اراده ها...دست ها و فریادهای رهایی و انقلاب درسی و هشتمین سالگرد خجستگی و بهار پیروزی... برای ثبت لحظات ناب و غرور آفرین درچشم سوم... برای روایت خاطره هایی که "عکس" می شوند؛ تا بیداری و خواستن یک ملت تاریخ گردند؛
مسابقه ای تحت عنوان "راهپیمایی 22بهمن" در نظر گرفته شده است.
آخرین مهلت ارسال آثار یکشنبه ۲۹ بهمن ماه می باشد.