دومين جشنواره دانشجويي تئاتر سوره

دومين جشنواره دانشجويي تئاتر سوره با هدف گسترش فعاليت هاي نمايشي، ارتقاي سطح كيفي آثار توليد شده و حمايت از دانشجويان فعال عرصه هاي هنرهاي نمايشي اين دانشگاه در خرداد ماه 89 با دبيري حميد رضا رحمتي در بخش هاي زير برگزار خواهد شد:
بخش صحنه اي، عروسكي، خياباني، نمايشنامه نويسي، نمايشنامه خواني، بخش ماكت صحنه و بخش ويژه محمد چرمشير به مناسبت پنجاهمين تولد او
و در ضمن بخش پژوهش در دو قسمت "از پژوهش تا اجرا" و "مقاله و ترجمه" و بخش دانش آموختگان سوره كه به صورت صحنه اي و عروسكي برگزار خواهد شد.
بخش تئاتر، بخش نمايش راديويي، نقد تئاتر و عكاسي كه امسال به بخش هاي قبل اضافه شده اند.
لازم به ذكر است توضيحات كامل مربوط به بخش هاي مختلف در فراخوان دفترچه اي و وبلاگ جشنواره "theatre soureh.blogfa.com" آمده است.