نخستين جشنواره "ايثارگران پژوهشگر"

نخستين جشنواره ايثارگران پژوهشگر به همت معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگي بنياد شهيد و امور ايثارگران و مركز افكارسنجي دانشجويان ايران (ايسپا) و با مشاركت 15 دانشگاه، موسسه آموزش عالي و مراكز علمي پژوهشي كشور از جمله مؤسسه آموزش عالي سوره در ارديبهشت ماه 1389 برگزار مي شود.
اين جشنواره كه نخستين جشنواره مربوط به آثار پژوهشي ايثارگران در كشور مي باشد داراي 5 محور علوم اسلامي، انساني، فني و مهندسي، علوم پزشكي و هنر و ادبيات است. پژوهشگران ايثارگر (جانبازان، آزادگان، والدين، همسر، فرزندان، برادران و خواهران شهدا) مي توانند آثار خود را تا پايان بهمن ماه به دبيرخانه جشنواره به آدرس تهران ـ خيابان انقلاب ـ خيابان شهداي ژاندارمري بين خيابان فخر رازي و خيابان دانشگاه شماره 72 ساختمان شماره 2 جهاد دانشگاهي طبقه اول معاونت اطلاع رساني ارسال كنند.
شايان ذكر است استادان، كاركنان و دانشجويان ايثارگر مؤسسه آموزش عالي سوره جهت آگاهي بيشتر از جشنواره مي توانند به مركز مطالعات فرهنگي جوانان سوره واقع در دانشكده امور فرهنگي مراجعه و يا با شماره تلفن 88930546 تماس گيرند.