تاریخ انتشار : 4 مرداد 1389 12:11

انتصاب سرپرست دانشکده معماری سوره

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی سوره ، دکتر محمد روشن طی حکمی مهندس امیر محمد خانی را به مدت دو سال بعنوان سرپرست دانشکده معماری موسسه آموزش عالی سوره منصوب نمودند.متن حکم به شرح ذیل میباشد:
جناب آقای امیر محمد خانی
سلام علیکم
    نظر به شایستگی و تجارب جنابعالی،به موجب این ابلاغ به مدت 2 سال بعنوان سرپرست دانشکده معماری موسسه آموزش عالی سوره منصوب می شوید. انتظار میرود با سازماندهی گروههای آموزشی،جذب اساتید طراز اول،تسهیل زمینه های ایجاد دوره های کارشناسی ارشدو دکتری،برقراری ارتباط مناسب با دانشجویان، کارکنان و سایر واحدها و اجرای همایشهای علمی در راستای افزایش سطح آموزشی دانشکده با همکاری و هماهنگی دیگر معاونتها در بخش تصمیم سازی و با حوزه ریاست دربخش تصمیم گیری اقدام بایسته به عمل آورید.
بدیهی است در کلیه امور فوق اهداف موسس از جمله تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و مومن به اسلام و انقلاب اسلامی به ویژه وصایای امام راحل(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری حضرت آیت ا... خامنه ای (مدظله العالی) مطمح نظر خواهد بود.
توفیق سعادت و سلامت جنابعالی را از در گاه حی منان خواستارم.
دکتر محمد روشن
رییس موسسه

در پایان از خدمات ارزشمند دکتر محمد جواد مهدوی نژاد تقدیر و تشکر بعمل آمد. لازم بذکر است آقای محمد خانی پیش از این  مدیریت طرح و برنامه حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی  را عهده دار بوده اند .