تاریخ انتشار : 31 شهریور 1393 11:3

دانشجویان و دانش آموختکان انیمیشن سوره در جشنواره های معتبر

در پی کسب پیروزی انیمیشن "جوجه ماشینی" اثر خانم محبوبه محمدزکی در جشن بزرگ انیمیشن خانه سینما، مطلع شدیم هم اکنون  این انیمیشن ارزشمند در میان راه یافتگان به بخش مسابقه بین الملل جشنواره فیلم کوتاه سئول است.

از طرفی انیمیشن "ساسکی" اثر خانم صدیقه فامیل‎ فرنیا" ( دیگر فارغ التحصیل انیمیشن دانشکده سوره) پس از دریافت لوح تقدیر جشنواره بین المللی کارتون آنکارا که درکنار استادان و تعدادی از دانشجویان و دانش آموختگان گروه انیمیشن در این رویداد بزرگ جهانی درخشیده بودند اینک به همراه جوجه ماشینی برای بخش پویانمایی جشنواره فیلم پروین اعتصامی منتخب شده اند.

به این عزیزان و تمامی استادان، دانش آموختگان، دانشجویان و همکاران پرتلاش گروه انیمیشن دانشکده هنر سوره تبریک می گوییم و چشم انتظار پیروزهایشان هستیم.