پیام ریاست محترم دانشکده معماری جهت نیمسال تحصیلی جدید 95 - 94

پیام ریاست محترم دانشکده معماری جهت نیمسال تحصیلی جدید 95 - 94  پیام ریاست محترم دانشکده معماری جهت نیمسال تحصیلی جدید 95 - 94

به نام خدا
ترم جدید آموزشی را به شما دانشجویان محترم تبریک گفته، واضح است که اعتبارواقعی هردانشگاه به کیفیت آموزش در آن دانشگاه بستگی خواهد داشت و هیأت امنای این دانشگاه که خود عمری را درآموزش عالی سپری نموده و تجارب علمی و آموزشی چندین ساله خود را درگرو پیشرفت آن نهاده اند برآنند تا با یاری خداوند متعال بالاترین سطح کیفی آموزش چه ازلحاظ اساتید دانشمند و با تجربه و چه به لحاظ امکانات آموزشی ازقبیل آتلیه، کتابخانه، پایگاه اینترنتی و ... محیطی آرام و اسلامی را فراهم نمایند تا دانشجویان عزیز با فراق خاطر به کسب علم، دانش و پژوهش بپردازند.
دراین میان مسلماً تلاش دانشجویان و استفاده از استعداد خدادادی خود نقش عمده ای را دراین فرآیند آموزش خواهد داشت و امیدوارم دانشجویان عزیزی که این دانشکده را برای آموزش عالی خود انتخاب نموده اند ازهیچ کوششی فرو گذار ننمایند تا پس ازفراغت ازتحصیل بتوانند سهم عمده ای در آبادانی کشور اسلامی ایران عهده دار شوند.
                                                                                                                                                                         حسن اصانلو
                                                                                                                                                                  رئیس دانشکده معماری